Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Læs mere om privatliv og cookies…OK
karl jensen
Vi leverer kvalitet med byg-garanti!

Karl Jensen Facade

A/S Karl Jensen bygger på mere end 60 års erfaring indenfor bygge- og entreprenørbranchen. Virksomheden ejes af Flemming Møller Madsen, Dennis Thisted Tordrup og Lisbeth Thisted Sørensen.

Historien

Firmaet blev grundlagt den 1. marts 1955 af Ingeniør Karl Jensen. Hovederhvervet er murer- og entreprenørvirksomhed. Indenfor murer- og entreprenørvirksomheden udføres jord, kloak, beton, murerarbejde samt anlægsentrepriser. Opgaverne udføres i både total-, hoved-, fag- og underentrepriser. Bierhverv i virksomheden er vognmandsvirksomhed samt havnelosning- og lastningsopgaver med egne mobile kraner.

Målsætning

Firmaets målsætning er at udføre bygge- og anlægsarbejder i en god håndværksmæssig standard, og det har derfor en fast tilknyttet stab af uddannede medarbejdere, ligesom firmaet råder over egen moderne maskinpark.

Professionelle medarbejdere

Der udføres i virksomheden en løbende efteruddannelse af vore medarbejdere, som gør dem i stand til at arbejde efter gældende normer og regler, og overholde de i lovgivningen gældende krav til udførelse af Kvalitetssikring af byggerierne.

Kvalitet med byg-garanti

A/S Karl Jensen er medlem af Dansk Byggeri og BYG's garantiordning, ligesom vi er godkendt af Kloakmesterens Kvalitetskontrol. Hos A/S Karl Jensen, Hobro bestræber vi os på at udføre arbejdet professionelt og grundigt, og en opgave er først færdig, når kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Samarbejdspartnere

Firmaet prioriterer kundernes ønske højest, og ved enhver opgave indenfor murer- og entreprise- afdelingen vælges fortrinsvis leverandører, som er medlem af en kontrolordning, og som kan levere varedeklarationer, ligesom byggeleveranceklausulen skal kunne accepteres.