Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Læs mere om privatliv og cookies…OK
karl jensen
Vi leverer kvalitet med byg-garanti!

Fremsynede ambitioner eksekveres inden for digitaliseringen

I relation til virksomhedens målsætning om at digitalisere virksomhedens processer for at sikre overblik og struktur i de fem kerneområder: Tilbudsberegning, planlægning, udførsel, aflevering og administration, afholdte A/S Karl Jensen fredag d. 31-01-2020 stor release på DS Arena i Hobro.

Samtlige medarbejdere var mødt op til kursus samt foredrag for at sikre virksomhedens bedste afsæt i den digitale rejse.

Det har stor fokus fra ledelsens side, at vi alle roer den samme vej, og vi alle får det bedste afsæt, når det nye system rulles ud. Derfor samlede vi alle medarbejder i andre omgivelser, og slog det bredt op, så det står klart, at der sker en forandring, og at det er nu det sker. Med andre ord møder vi ind til en anden administrativ arbejdsgang mandag morgen, hvor kuglepen og papir er skiftet ud med mobil eller tablet.

Vi ved, at forandringer i hverdagen kan skabe frustration og usikkerhed, hvorfor vi også via digital ledelseskultur UCN act2learn erhverv havde konsulent på til at italesætte, hvordan sådan en digital rejse kan gøre indtryk på hverdagen, og hvordan forandringer og evt. frustrationer håndteres.

Tillige var der besøg af it-leverandøren, som gav kursus i systemet, alt i tråd med at gøre, hvad vi kan for at sikre hurtigst muligt tilvænning til systemet.

Af den administrative del, der digitaliseres, kan herunder nævnes bl.a digital timerapportering, kvalitetssikring, dokumenthåndtering samt vareregistrering fra marken.

Derudover digitaliseres fakturahåndtering ligeså.

Målsætningen med den digitale transformation er at få fjernet det bøvl, som ikke skaber værdi, hverken for virksomheden eller kunden.

Vores ambition er at styrke os på tilbudsberegning, planlægning, udførsel, aflevering og administration af vores arbejder, hvorfor dette skridt er et er de større. Næste skridt, der tages, er at dygtiggøre os yderligere inden for tilbudsgivning herunder nye IT-værktøjer til kalkulation, mængdeudtræk, håndtering af afgivne tilbud, styring af pipeline og ordrebog.

Høj kundetilfredshed og stærk konkurrenceevne

Hos A/S Karl Jensen er vi drevet af kerneværdierne: "Kvalitet og ordholdenhed til aftalt tid og budget."

Historie

A/S Karl Jensen har gennem det seneste årti været i en positiv udvikling og er gået fra 30 til knap 50 medarbejdere i dag. Firmaet blev grundlagt den 1. marts 1955 af Ingeniør Karl Jensen og udfører murer- og entreprenørarbejde. Indenfor murer- og entreprenørvirksomheden udføres jord, kloak, beton, murerarbejde samt anlægsentrepriser. Opgaverne udføres i både total-, hoved-, fag- og underentrepriser. Bierhverv i virksomheden er vognmandsvirksomhed samt havnelosning- og lastningsopgaver.

Virksomheden har et fælles ønske om at drive en effektiv og moderne entreprenørforretning, hvor kunden tilvælger frem for at fravælgealt igennem god dialog og fælles mål. Det gælder for så vidt den professionelle bygherre for såvel den private.

For mere information kontakt venligst Dennis Thisted Tordrup på 9852 0388 eller email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Billeder