Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Læs mere...OK
karl jensen
Vi leverer kvalitet med byg-garanti!

Gartnervænget - et nyt attraktivt kvarter i Hobro

Karl Jensen A/S købte området allerede i sommmeren 2018 bl.a. på grund af landskabets mange fine kvaliteter. Målet er, at skabe et nyt boligområde med fokus på naturoplevelser og rekreativitet. 

Området har fået sit navn, Gartnervænget, fordi en del af jorden tidligere husede planteskolen Rosenvang. Gartnervænget anlægges i efteråret og vinteren 2019. Der bliver i alt 39 byggegrunde, og salget af dem er allerede godt i gang. Grundene står klar til bebyggelse i foråret 2020.

 

gartnervænget

Området er beliggende i den nordlige del af Hobro ved Hørby Skoleby. Området er yderst attraktivt område for børnefamilier, da Rosendalskolen og daginstitutioner ligger få hundrede meter væk. 

 

gartnervænget 2

 

Naturglade familier vil også trives i Gartnervænget med dets frodige blå/grønne kile ned mellem byggegrundene, som lægger op til rekreative aktiviteter med bl.a. bålplads, frugttræer, broer over vandets veje og legeplads. Hele kvarteret skabes med stor respekt for naturen, samtidig med at korte veje og grønne stier skaber en god grobund for et godt naboskab og uformelle møder. 

 

gartnervænget 3

Mere information og evt. køb af byggegrunde sker gennem EDC: https://www.edc.dk/alle-boliger/hobro/9500/