Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Læs mere om privatliv og cookies…OK
karl jensen
Vi leverer kvalitet med byg-garanti!

Dennis Thisted Tordrup indtræder i ejerkredsen pr. 01-10-2019 som en del af et større planlagt generationsskifte. Claus Myrup er hermed udtrådt af ejerkredsen, men fortsætter dog i sit virke som afdelingsleder for vognmands- og maskinafdelingen.

 IMG 1204

 

Udtalelse fra Claus om at give stafetten videre.

"Jeg har nu haft mit virke i virksomheden i 43 år, og det er nu på tide at drosle lidt ned og begynde at leve livet. De slipper dog ikke helt for mig, idet jeg fortsat vil have min gang i firmaet nogle år endnu.

Jeg har kendt Dennis fra han var helt lille, hvor han havde sin gang i virksomheden som fejedreng og frem til den dag i dag. han kender derfor virksomheden og jeg ved hvad han står for. Jeg er derfor også sikker på at, med Dennis på holdet sikrer vi virksomhedens positive fremgang."

 

Fremsynede ambitioner

Dennis Thisted Tordrup kommer fra en stilling i Uggerly Installation A/S som Entreprisechef og har arbejdet med projektledelse i både små som store byggeprojekter rundt om i Danmark siden 2007.

Dennis kommer i første omgang til at have fokus på virksomhedens digitale omstilling, med det formål at kunne effektivisere og produktivitetsforbedre virksomheden. Kort sagt drejer det sig om at få fjernet det bøvl som ikke skaber værdi, hverken for virksomheden eller kunden.

A/S karl Jensen har et ry for at være en stabil og velanset virksomhed som kunderne kan regne med – hvor en aftale er en aftale og et sted man ved man får en god behandling og ikke mindst en god og konkurrencedygtig pris. Tillige er A/S Karl Jensen et sted hvor medarbejderne har en lang anciennitet hvilket siger mig at det er et sted hvor man trives, og hvis der er noget der betyder noget, er det at have tilfredse medarbejdere - det skal være sjovt at gå på arbejde det kommer vi længst og bedst med!"
Siger Dennis Thisted Tordrup

"Jeg sætter en stor ære i at indtræde i A/S Karl Jensen, firmaet har været en del af hele mit liv, hvorfor det også er vigtigt for mig at virksomheden har en fortsat sund fremtid foran sig. Jeg går derfor også ydmygt til opgaven og glæder mig meget til det fremtidige samarbejde med kolleger, kunder, leverandører og bestyrelsen omkring A/S Karl Jensens udvikling.” Afslutter Dennis Thisted Tordrup som er søn af økonomiansvarlig Lisbeth Thisted Sørensen.

 

Høj kundetilfredshed og stærk konkurrenceevne

Om indtrædelsen af Dennis i virksomheden, fortæller Direktør Flemming Møller Madsen at med Dennis på holdet tilføjer virksomheden nye kræfter og kompetencer og dermed også starten på et nyt kapitel.

Byggebranchen har længe fået skyld for at være bagud på det digitale niveau, det har vi med Dennis på holdet tænkt os i fællesskab at gøre noget ved, dertil har Dennis også stor erfaring på entreprisemarkedet, hvorfor vi også her styrker vort fundament.

”Hos A/S Karl Jensen er vi drevet af kerneværdierne, kvalitet og ordholdenhed til aftalt tid tid og budget.

Både Dennis og vi har et fælles ønske om at drive en effektiv og moderne entreprenørforretning hvor kunden tilvælger frem for at fravælger, alt igennem god dialog og fælles mål. Det gælder for så vidt den professionelle bygherre for såvel den private.

Vi ser derfor også frem til det fremtidige tætte samarbejde med Dennis i de næste mange år”, fortæller Flemming.

A/S Karl Jensen har gennem det seneste årti været i en positiv udvikling og er gået fra 30 til knap de 50 medarbejdere i dag. Firmaet blev grundlagt den 1. marts 1955 af Ingeniør Karl Jensen og udfører murer- og entreprenørarbejde. Indenfor murer- og entreprenørvirksomheden udføres jord, kloak, beton, murerarbejde samt anlægsentrepriser. Opgaverne udføres i både total-, hoved-, fag- og underentrepriser. Bierhverv i virksomheden er vognmandsvirksomhed samt havnelosning- og lastningsopgaver.

For mere information, kontakt venligst Flemming Møller Madsen på 98 52 03 88 eller email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..